Le mana fa'ataulāitu ma le fa'aogaina lautele o taula

Taula, e foliga mai o mea faufale masani, o lo'o faia moni lava se sao taua i le fausaga fa'aonaponei ma le olaga i aso uma. Ua avea i latou ma alalaupapa e feso'ota'i ai le mautu ma le saogalemu fa'atasi ai ma a latou masini fa'apipi'i tulaga ese ma fa'aoga lautele. O taula, e pei ona taʻu mai e le igoa, e maua ai se malosi faʻamautu e ala i le faʻalavelave faʻamalosi e mafua mai i le faʻalauteleina. O la latou galuega faʻavae e faigofie ma lelei, o lona uiga, pe a uma ona tuʻuina le sikulima i totonu o le pu faʻapipiʻi, o le a faʻalauteleina le lima uʻamea o le sikulima ma faʻapipiʻi lelei le puipui o le pu, ma faʻapipiʻi mau ai le puipui, meafaigaluega poʻo isi mea mamafa.

img

I le fanua o le tusiata fale, o le faʻaogaina o taula e toetoe lava a uma, mai le faʻapipiʻiina mautu o masini masini tetele i faʻamatalaga faʻapitoa o teuteuga o fale, e mafai ona iloa lo latou i ai. Pe o tautau le mamafa o le ea malulu iunite fafo, faʻapipiʻiina o moli tioata matagofie, poʻo le faʻapipiʻiina o faʻamalama faʻamalama ma faʻalava faʻasitepu e manaʻomia ai le mautu maualuga ma le faʻatinoga o le saogalemu, e mafai ona faʻalagolago taula i lo latou gafatia lelei e faʻamautinoa ai o faʻapipiʻi uma e mautu ma faʻatuatuaina. E le gata i lea, i le faʻapipiʻiina o mea i fafo e pei o faitotoʻa uʻamea uʻamea ma faamalama, swings, ma isi, faʻalautele faʻailoga e faʻaalia ai foi le lelei o le tau ma le tumau, e tetee atu ai i le matagi ma le timu ma faʻamautinoa le faʻaogaina saogalemu.

O le eseese o taula o se tasi lea o mafuaʻaga mo le lautele o le faʻaogaina. I totonu o le maketi, o loʻo i ai le tele o ituaiga taula o mea eseese ma ituaiga e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapipiʻi faigata. O le taula palasitika, e fai ma sui faʻaonaponei i soʻoga laupapa masani, e faʻaaogaina lautele mo le faʻapipiʻiina o mea mama e pei o umukuka ma faletaele faʻamau ona o latou mama ma uiga tau tamaoaiga. O taula uʻamea, ma lo latou malosi maualuga ma le corrosion teteʻe, ua avea ma filifiliga sili i le fanua o fale teuteu ma inisinia. O taula uamea uamea ua vaevaeina i ni ituaiga se lua: faʻalautele fafo ma faʻalauteleina totonu. O le mea muamua o loʻo i ai se tootoo faʻaalia ma e talafeagai mo faʻataʻitaʻiga masani o teuteuga o fale; O le mea mulimuli o loʻo faʻapipiʻiina atoa i totonu o le puipui, talafeagai mo taimi e maualuga ai manaʻoga faʻalelei, e pei o le faʻapipiʻiina o moli tioata, ea malulu i fafo, ma isi.

I se faapuupuuga, o taula e le gata o le fesoʻotaʻiga i le va o le mautu ma le saogalemu, ae faʻapea foʻi ma le faʻamalamalamaina o le alualu i luma tekinolosi ma le tausiga o tagata. Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻateleina o le manaʻoga mo le lelei o le olaga, o le faʻatinoga ma ituaiga o taula o le a faʻaleleia pea ma faʻaleleia atili, e aumaia atili ai le faigofie ma le saogalemu io tatou olaga.


Taimi meli: Aukuso-29-2024