Fa'atasi lima, fa'atupu fa'atasi se lumana'i manuia

I le galu o le tuufaatasia o le tamaoaiga o le lalolagi, o Saina ma Rusia, i le avea ai ma paaga autu autu, ua faʻaauau pea ona faʻamalosia a latou sootaga fefaʻatauaʻiga, tatala avanoa pisinisi e leʻi tupu muamua mo pisinisi.
I tausaga talu ai nei, o le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga i le va o Saina ma Rusia ua faʻaalia le malosi o le tuputupu aʻe, faʻatasi ai ma le faʻateleina o fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaʻiga o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina ma talepeina tala faʻasolopito. O lenei tulaga agai i luga o loʻo faʻaalia ai le tulaga tutusa o le tamaoaiga o atunuu e lua, ae o loʻo maua ai foi le tele o avanoa tuputupu aʻe mo a latou pisinisi. Aemaise lava i vaega tau alamanuia o meafaigaluega, uelo, ma faʻamau, o le galulue faʻatasi i le va o Saina ma Rusia o loʻo faʻalauteleina i taimi uma, lea e aumaia ai le tele o avanoa pisinisi ma avanoa maketi mo atinaʻe uma e lua.
I le avea ai o le atunuʻu o loʻo i ai le tele o teritori i le lalolagi, o loʻo i ai i Rusia le tele o manaʻoga maketi, aemaise lava i vaega e pei o atinaʻe, atinaʻe malosi, ma le faʻaleleia o gaosiga, faʻaalia ai le tele o atinaʻe gafatia. Mo pisinisi a Saina i totonu o meafaigaluega, uelo, ma faʻapipiʻi pisinisi, o le maketi a Rusia e maua ai se maketi "vasa lanumoana" e tumu i avanoa. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻamalosia malosi e le malo o Rusia le faʻalauteleina o le tamaoaiga ma pisinisi, tuʻuina atu le lagolago o faiga faʻavae ma tulaga talafeagai mo le aufaipisinisi mai fafo, faʻateleina le faʻaleleia o tupe teufaafaigaluega ma atinaʻe.

图片 1

O Oketopa 8-11, 2024, Crous Expo i Moscow o le a talimalo i le 23rd Russian International Welding Materials, Meafaigaluega ma Tekinolosi Faʻaaliga Weldex, le Faʻasalalauga Faʻasalalau Faʻavaomalo a Rusia ma Faʻasalalauga Faʻasalalau Faʻasalalau, ma le Russian International Hardware Tools Exhibition ToolMash. O nei fa'aaliga tetele e tolu o le a taula'i i le fa'aaliaina o tekonolosi fou ma oloa i totonu o latou fanua. Ua faamamaluina Hebei Duojia Metal Products Co., Ltd. e valaaulia e auai i lenei faaaliga. Matou te faʻamoemoe e faʻaaoga lenei avanoa e faʻaalia ai a matou oloa fou ma sili ona lelei ma tulimatai atu e feiloai ia te oe!
Ua ausia e Saina ma Rusia ni mea taua i le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga felagolagomaʻi, ae o le vaʻavaʻai i luma, o le gafatia mo le galulue faʻatasi e matua tele lava. E mafai ona vaʻaia o le tele o kamupani Saina o le a faoa lenei avanoa, ulufale malosi i le maketi a Rusia, ma galulue faʻatasi ma paaga a Rusia e faʻalauteleina le atinaʻeina o alamanuia e pei o meafaigaluega, uelo, ma faʻamau, tatalaina se mataupu fou o le galulue faʻatasi.


Taimi meli: Iul-25-2024