U'u ta'avale – galo le tala fa'asolopito ma faatufugaga

O u'a ta'avale ose vaega taua fa'apisinisi fa'atasi ai ma fa'amau fa'atauta'avale ose vaega taua fa'apisinisi ma se tala fa'asolopito na amata mai i aso anamua. I Roma anamua, na amata ai e tagata ona faʻaoga faʻamau e faʻamau ai uili o taavale solofanua. Faatasi ai ma le atinaʻeina o alamanuia, na faasolosolo malie lava ona faʻaaogaina faʻamau taʻavale ma avea ma vaega taua i le gaosiga o fale gaosi oloa i lena taimi. I ona po nei, ua avea uʻamea taʻavale ma vaega faʻasalalau lautele faʻaaogaina i le tele o fale gaosi oloa, aemaise lava i masini, taavale, vaʻa, nofoaafi, ma isi fanua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le gaosiga o taavale, e faʻaogaina faʻamau taʻavale e faʻamautu ai le afi taʻavale, faʻamautinoa le saogalemu ma le faʻamaoni o vaega o taavale; I le fauina o va'a, e fa'aogaina fa'amau fa'a ta'avale e fa'amautu ai le afi autu ma fa'alava mo le puipuiga ma le tausiga o va'a.

E fa'aogaina fa'amau ta'avale i tootoo, ma o le ua fa'afafa'ato'aga e pipii i totonu o le tootoo i le taimi o le fa'apipi'iina e taofia ai le vili mai le taamilo. E mafai ona gaoioi fa'atutusa fa'amau i totonu o le tootoo. Ona o le foliga lapotopoto o le ulu o le taʻavale taʻavale, e leai se mamanu o se koluse koluse poʻo se hexagon i totonu e mafai ona faʻaaogaina e avea o se meafaigaluega fesoasoani, ma e mafai foi ona faia se sao i le puipuia o le gaoi i le faagasologa o fesoʻotaʻiga moni.

O fa'amau o ta'avale o ni mea fa'apipi'i mana'omia i totonu o fale fa'apisinisi ma e taua tele le fa'aogaina i totonu o fa'alapotopotoga e pei o masini, ta'avale, ma va'a.

图片 3

Faatasi ai ma le alualu i luma faifaipea o le atinaʻeina o alamanuia, o le a faʻaleleia pea ma faʻaleleia paʻu taʻavale e faʻafetaui lelei i siosiomaga eseese ma manaʻoga mo le lelei ma le lelei.

图片 2

E taumafai le Kamupani a Duojia mo le ola e ala i le lelei, atinaʻe e ala i le taʻutaʻua, ma le gaosiga faʻapolofesa o faʻamau e faʻamautinoa ai au filifiliga uma. Fa'atalitali e galulue fa'atasi ma oe.


Taimi meli: Iul-08-2024